tel: 053 / 43 35 88 | wellness@pilleau.be | Volg Pilleau op Instagram Volg Pilleau op Facebook
Op zoek naar een origineel cadeau?
arrangementen

Onze thermen zijn ruim en gezellig, met verschillende faciliteiten: een hammam, sauna, jacuzzi, infraroodcabine, swimspa, dompelput, warme en koude douches en relaxruimte.

Geniet van al onze faciliteiten zonder gestoord te worden, onze thermen kunnen geheel privé afgehuurd worden van 2 tot 16 personen. Intiem genieten van jullie huwelijksverjaardag? Een vrijgezellenavond komen vieren of zelfs op teambuilding naar de wellness? Alles is mogelijk. Kinderen jonger dan 8 jaar mogen gratis meekomen met hun ouders, tot 16 jaar is een begeleider verplicht.


Tarieven (Prijs per persoon)


120 min thermen 2 personen (55 EUR p.p.)
Persoon extra (25 EUR)
Huur badjas (4 EUR p.p.)
Huur slippers (4 EUR p.p.)
Huur handdoeken (4 EUR p.p.)
Bekijk ook onze arrangementen


De sauna: in een sauna is de lucht droog en de temperatuur erg hoog (80 – 90°C). Niet alleen zorgt een saunabeurt voor een ontspannen gevoel, het heeft ook een positieve werking op het lichaam en de organen.

Een saunabezoek versnelt het herstel van spierletsels door het stimuleren van een betere doorbloeding. Ook voor de huid doet dit wonderen. Het transpireren zorgt voor een goede afdrijving van afvalstoffen, waardoor de huid er nadien stralender uitziet.
De hammam of stoomcabine: in de hammam is de temperatuur lager dan in de sauna (50 – 60°C), maar de lucht is er veel vochtiger. Hierdoor voelt de hammam soms zelfs warmer aan dan de sauna.

De hete stoom zorgt ervoor dat de luchtwegen zich open zetten, waardoor de eucalyptus goed kan worden opgenomen. Een ideale manier om hoest en verkoudheden te voorkomen.De jacuzzi: de watertemperatuur (37 – 38°C) maakt de jacuzzi bijzonder aangenaam. De waterstralen en luchtbellen zorgen voor een extra ontspannend effect.

De onderwaterstralen zorgen immers voor een echte lichaamsmassage.
De infraroodcabine: de warmte heeft een gunstig effect op spieren en gewrichten. De infraroodstralen dringen diep in de huid door.

Een regelmatig bezoek wordt daarom soms aangeraden door kinesitherapeuten.De swimspa: een swimspa is een zwembad met tegenstroming, waarin je ter plekke kan blijven zwemmen. De onderwaterstralen geven ook een ontspannend effect. Onze swimspa bevindt zich buiten in onze mooie tuin, waar je in de zomer ook heerlijk kan zonnebaden.De dompelput en douches: voor je start met een sauna, hammam, … is het nemen van een douche om hygiënische redenen verplicht. Achteraf is het belangrijk om zo spoedig mogelijk af te koelen, dit voor een optimaal effect op het lichaam. Hiervoor hebben wij onze dompelput buiten en ook verschillende douches.


Had u graag een hapje of drankje hierbij? Ga gerust naar het tabblad “Bistro”. Uw ontspanningsmoment optimaal aanvullen met een relaxerende massage, gelaatsverzorging, …? Bekijk ons aanbod behandelingen onder het tabblad “Nails & Beauty”.